SiZ tekst & beeld


Hoe bereikt u uw doelgroep? En hoe zorgt u er vervolgens voor dat deze juist voor úw product of dienst kiest? U kunt het van ‘de daken schreeuwen’ of met ‘losse flodders schieten’, maar effectiever is om uw communicatie nauwkeurig af te stemmen op uw doelgroep en communicatieboodschap.

Daarbij is het de kunst om zorgvuldig passende woorden en foto's te kiezen.  SiZ tekst & beeld verstaat die kunst en maakt van elke tekst en beeld een waar 'piece of art'.


Zussen bundelen krachten in SiZ

Journalist/tekstschrijver Antoinette van Elk en fotograaf Eveline van Elk hebben hun krachten gebundeld in SiZ tekst & beeld. Wij zorgen voor heldere actieve teksten en/of aansprekende creatieve beelden.

Afspraak=afspraak
Onze passie is het creëren van het beste eindproduct, maar ook de weg ernaartoe vinden wij belangrijk. SiZ zorgt niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor een soepel proces. Wij staan voor klantgerichtheid, korte lijnen, ‘afspraak is afspraak’ en een no-nonsense mentaliteit.

Frisse blik en brede kijk
Wij wonen in Nijmegen en ‘Het Land van Maas en Waal’, maar onze horizon én ons werkgebied reiken verder. SiZ werkt in opdracht voor organisaties en bedrijven en voert daarnaast eigen projecten uit.